VACATURES
Ben jij die vakkundige en servicegerichte (onderhouds)monteur, die dagelijks zorgt voor een tevreden glimlach op het gezicht van de klant, solliciteer dan snel bij J.M. Garage- & Bedrijfsdeuren! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren, monteren en onderhouden van garage- en bedrijfsdeuren. Daarnaast behoren ook de levering en montage van rolluiken, screens, zonwering en hekaandrijvingen tot onze bedrijfsactiviteiten. In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een:

MONTEUR / ONDERHOUDSMONTEUR m/v

Functie omschrijving monteur
Je bent in een team dagelijks onderweg voor demontage en montage van nieuwe bedrijfsdeuren. Daarnaast is het oplossen van storingen aan bestaande bedrijfsdeuren voor jou een uitdaging! Door je klantgerichte instelling ben je een visitekaartje voor het bedrijf.
Functie omschrijving onderhoudsmonteur
Als onderhoudsmonteur ben jij dagelijks onderweg voor het preventief onderhoud, reparaties en storingen. Elke dag weer nieuwe tevreden klanten maakt jou de drijvende spil in ons onderhoudsprogramma!

Voor beide functies geldt dat je in samenwerking met je collega’s storingsdienst draait. Tijdens deze dienst heb je dan ook de beschikking over een bedrijfswagen voor de deur.

Lees hier de volledige vacature (PDF)

Heb je interesse dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief via info@jm-deuren.nl. Voor vragen kan je bellen op 0172-500605.
Voor meer informatie:
J.M. Garage- & Bedrijfsdeuren
H. Kamerlingh Onnesweg 24
2408 AW Alphen aan den Rijn
Tel: 0172 - 500 605
E-mail info@jm-deuren.nl